I Love iPhone

iPhone hírcsatorna és Apple lubickolás

Címkék

a38 (1) alkalmazás (1) állvány (1) app (1) apple (4) billentyűzet (1) ceo (1) ebay (1) edovia (1) egér (1) ékszer (1) fényképező (1) fotó (1) google plus (1) gyémánt (1) htc (1) icloud (1) ipad (2) iphone (7) iphone 4 (1) iphone 5 (2) lemondás (1) lg (1) mobileme (1) mobilpiac (1) motorola (1) nokia (1) optika (1) retro (1) rim (1) samsung (1) skype (1) sony ericsson (1) steve jobs (2) tervek (1) tok (1) touchpad (1) Címkefelhő

Friss topikok

Facebookon

Írányítsd a gépedet iPhonenal

Régóta kerestem egy olyan alkalmazást, amivel könnyen irányítani tudom a gépet a kanapéról, mégis többet tud, mint a sima Remote app. Ráadásul megérkezett az új Samsung tv is a háztartásba, így folyamatosan ki van kötve a gép.

Nem szerettem volna viszont mindenféle hekkelt megoldással operálni, mindenfélét telepíteni, okosítani a különböző VNC megoldásokkal. Bevallom, nem próbáltam ki több megoldást, de szerencsére az edovia TouchPadje rögtön bevált.

A lényeg, hogy egy wifi hálózaton kell lennie az összes kütyünek és működni fog. A legjobb az egészben az, hogy Apple gépen eszméletlen könnyű beállítani. A Settings -> Sharing menüben be kell pipálni a Screen Sharinget, aztán a telefonon kapcsolódni és már nyomathatjuk is.

iPaden még nagyobb császárság, mert még nagyobb trackpadet kapunk a kezünkbe. Ráadásul nem csak egeret nyerünk az applikációval, hanem egy teljes értékű billentyűzetet (már amennyire lehet gépelni iPaden) és médiatávirányítást is.

2011.09.17. 16:07 spinant

Címkék: apple egér iphone billentyűzet touchpad ipad edovia

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveiphone.blog.hu/api/trackback/id/tr83234162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.21. 10:52:35

És a villanykapcsolók mikor lesznek WiFi-n (vagy BT-n)? ;)

spinant · http://miabuzz.blog.hu 2011.09.21. 11:15:25

A kérdés jó :) Jöhetne már az iHouse.
süti beállítások módosítása