I Love iPhone

iPhone hírcsatorna és Apple lubickolás

Címkék

a38 (1) alkalmazás (1) állvány (1) app (1) apple (4) billentyűzet (1) ceo (1) ebay (1) edovia (1) egér (1) ékszer (1) fényképező (1) fotó (1) google plus (1) gyémánt (1) htc (1) icloud (1) ipad (2) iphone (7) iphone 4 (1) iphone 5 (2) lemondás (1) lg (1) mobileme (1) mobilpiac (1) motorola (1) nokia (1) optika (1) retro (1) rim (1) samsung (1) skype (1) sony ericsson (1) steve jobs (2) tervek (1) tok (1) touchpad (1) Címkefelhő

Friss topikok

Facebookon

Így fog kinézni az iCloud

Tegnap a fejlesztők megkapták az iCloud béta verzióját, amit azonnal birtokba is vettek. Az Apple első felhő alapú szolgáltatása, a MobileMe bukása után remélhetőleg az iCloud fogja beváltani azokat a reményeket, ami alapján az almás cég neki kíván rontani a Google-nek. Kiváncsi vagyok mekkora konkurenciát fog állítani neki. Az biztos, hogy Steve bácsi nem viccel, komoly szándékaik vannak az iCloud-dal.

Az 5GB tárhely elég jónak tűnik első ránézésre, bár ez csak a kontaktok, naptár adatok és a dokumentumok tárolására lesz elég. Aki viszont többre vágyik, az előfizethet nagyobb - 10, 20 vagy akár 50 GB - tárhelyre is.

Az iCloud szolgáltatás ősszel érkezik.

2011.08.02. 10:24 spinant

Címkék: mobileme icloud

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iloveiphone.blog.hu/api/trackback/id/tr483119504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása